| Rodyti ankstesnę temą :: Rodyti sekančią temą |
| Autorius |
Pranešimas |
maraxs Prie piktu
Prisijungė: 2008 03 10 Pranešimai: 27
|
Parašytas: Pir. 03 10, 2008 10:53 pm Rašyti temą: |
|
|
siandie cia prisiregines geru i baxuru sveikata linkiu daxuje kuro babciu ir kantrybes duhinant gaidzius _________________ 525 plita nahui bliat |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
mafyozas 7merio 3.5DUJOS jau beveik erelis!

Prisijungė: 2007 12 08 Pranešimai: 219
|
Parašytas: Sk. 03 16, 2008 1:13 pm Rašyti temą: |
|
|
| maraxs rašo: | | siandie cia prisiregines geru i baxuru sveikata linkiu daxuje kuro babciu ir kantrybes duhinant gaidzius |
sveikinu su geru pasirinkimu pagarba _________________ lioha |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ciornyj_bumer Snarglius
Prisijungė: 2008 04 30 Pranešimai: 9 Miestas: Kaunas blia
|
Parašytas: Tr. 04 30, 2008 3:34 am Rašyti temą: |
|
|
siandien blet psisijungiu blet prie rimtu pacanu blet, kasmetai blet bus sita diena man svente blet ir visam kaunui nachui kad as blet cia su rimtais korishais blt prisijungiaublt tai va chebrite, zajbis blt yra prisijungti, rasti dar mastanciu zmoniu ant lietvos blt. jei ka zinot blt kad kaune skaniausi kebabai nachui, bus noro bus balius blt! _________________ be bnv kitos masinos ner nachui ant sitos jobanos zemes. bnv chebros manifestas blet http://www.youtube.com/watch?v=pZkyEvKQp-k |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Baxuras kai reijk Prie piktu
Prisijungė: 2008 04 12 Pranešimai: 27
|
Parašytas: Tr. 04 30, 2008 9:08 pm Rašyti temą: |
|
|
zajabyz karotche bahuriukas esi matau. koune gers kebebas nachuj pas mane kaime bliat, garlevoij karoce prie jobnuto motelio hujelio nax, bybys suprasi karoce kass per bybelis bbd. nu bet karoce ten kitoj gatweas pusej nuo maksymos, nu kur blet ankseu taupykas buvo , ane. tai blet kebabyj ten tj ejk tju saw bliad nachui kurva karoce vaikinukas koki bolida vijroji? atwarik kurva i mano rayona nachui praleksim bisk ce prie mokiklos parodisim klasia blet ;]] |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Breinas Snarglius
Prisijungė: 2008 06 30 Pranešimai: 4
|
Parašytas: Antr. 07 01, 2008 12:05 am Rašyti temą: |
|
|
Sveiki! Niekada cia nebuvau, bet dabar busiu! Ba as is kaimo ir turiu 3nulisnulis kuliganke-mazai parudijes projektas. Renku ji po dali, po varzteli, viska noriu kad savom rankom surinkta butu, kad kruvinais krumpliais ir prakaitu, kad autentiskai originalas "Alpina Tom Wolkinsov Raising", o ne koks gamyklinis sudas kaip pas visus. Negaliu ilgai rasyt - drauge nelabai girta miega. O as jau normaliai ipyles. Visi gaidziai, visus primusu! _________________ BNV troike-projaktas-taupau varikliu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
E30 325i 7miora pirkta is barygos

Prisijungė: 2008 02 24 Pranešimai: 177 Miestas: kebaba kiosks (panevezs-rozyns)
|
Parašytas: Antr. 07 01, 2008 5:53 pm Rašyti temą: |
|
|
blet _________________ bnv 317iS ///M - kebabas su cesankyniu padazu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
DriftoMafja Snarglius
Prisijungė: 2008 08 05 Pranešimai: 2 Miestas: Kouns
|
Parašytas: Antr. 08 05, 2008 7:34 pm Rašyti temą: |
|
|
Sveiki baxurai, ot tai blet kaip gerai kad yra tokia vieta kur su pacanais normaliai papizdet galima. Aš šiaip naujokas ir zajebis masinas megstu. _________________ bnv RULINAA!!! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
kovinisBLIA Snarglius

Prisijungė: 2008 08 07 Pranešimai: 7
|
Parašytas: Kv. 08 07, 2008 10:56 pm Rašyti temą: |
|
|
privet nahuj bakuriukai. kurva radau ant ant kompo shita chebrike tai kurva galvoju bled zajbys kad tokiu pacanu dar like, bo vien chiobreliai nahui bliat aplink zuja. tai karoce skaiceu skaiceu ir blet neistveriau kurva, galvoju reik prisijungt nax prie vienibes. tai privet nahui bliat
esu is memelio nahui bliat, tai jei dar blet rimtu viru ira vietiniu, tai sakikit, kurva suleksim, statau kibabu bled
RESTEPKAS! _________________ Parašas |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Pen. 08 08, 2008 6:00 pm Rašyti temą: |
|
|
zdarov pacan  _________________ bnv 317iS ///M - kebabas su cesankyniu padazu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
M-power IS'as su SPORTINIU antgaliu po langu

Prisijungė: 2007 12 10 Pranešimai: 89 Miestas: BMW SALONE
|
Parašytas: Št. 09 13, 2008 11:27 am Rašyti temą: |
|
|
Zdarov pacany nachui gryzau ir ash blet buvau nachui stroikes tai db pz nezinau koki varikli i bnv det bu litu uzsikaliau nenormalej kurva kebabus didelius db galiu pirkt respectas chorechai _________________ BMV 750 pilnas duju mono ivarvejimas.
 |
|
| Atgal į viršų |
|
 |

|
Parašytas: Sk. 09 14, 2008 11:55 am Rašyti temą: |
|
|
as zinau tik viena idealeuse varianta tau - tai 1.8 IS nesvarbu kukem kebule  _________________ bnv 317iS ///M - kebabas su cesankyniu padazu. |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
BNW FANAS ble Prie piktu

Prisijungė: 2007 12 15 Pranešimai: 49 Miestas: Kaunas, bet smirda sudais
|
Parašytas: Sk. 09 14, 2008 4:31 pm Rašyti temą: |
|
|
sveiki, blet galvoju a kokie dar motorai tinka į bnw, karč korshas sakė eina ir merso motorą įdėti, bet pisau aš jam per zabtus, aj px, einu gerti _________________ bimer penktaks su duja ir nemates benzo
516mmmm |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
ne nu pzdc Prie piktu

Prisijungė: 2007 12 11 Pranešimai: 37 Miestas: bnveniskes
|
Parašytas: Kv. 09 18, 2008 3:45 pm Rašyti temą: |
|
|
kurwa as tau idesiu merso hujuxa i bnw tik pabadink kurwa uzmurik ta gaidi kur pasiule nahui _________________ as zjbs zjbs zjbs as zjbs /// |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
Tomykas Super juodas 5Takas !Acargeu!
Prisijungė: 2008 01 04 Pranešimai: 123
|
Parašytas: Tr. 10 01, 2008 5:13 pm Rašyti temą: |
|
|
zdarovcas visi koreshai bliac biski uzsidriftines stroikej buvau gryzau gretas prilaikyt su jumi kartu blet gal koki bambaliuka su kebabu reiktu ta proga pataskyt bet po algos tiktai cia po dar lika 7lt ant duja, bet tai px greit jau alga uz triju savaiciu _________________ new 7.1.4 //M power! |
|
| Atgal į viršų |
|
 |
|